Velkommen til Forbruger – og Boligmessen Horsens

I weekenden 11. og 12. november byder vi hele familien indenfor til Forbruger – og Boligmessen Horsens 2017. Kom og få inspiration inden for bolig, sundhed og familieliv samt underholdning for store og små hele weekenden.

Tag hele familien med og bliv underholdt, deltag i konkurrencer, få smagsprøver og gør en god handel.

 

Praktisk information

Adresse

Forum Horsens

Langmarksvej 53

8700 Horsens

 

Åbningstider

Lørdag kl. 10 – 16

Søndag kl. 10 – 16

 

Cafeen i Forum Horsens har åbent i messens åbningstid, hvor det er muligt at købe mad og drikkevarer.

 

Entré

Entré 50 kr. pr. person eller gratis mod forevisning af gæstekort. Børn under 8 år har gratis adgang. Gæstekort kan downloades og printes øverst på siden, eller afhentes i førende dagligvarebutikker i Horsens og omegn i ugerne optil messen. Se liste over butikker med gæstekort her

 

 

Gæstekort kan ligeledes købes i døren på messen til en entré pris på 50 kr. pr. person. Der tages imod dankort ved indgangen.

 

 

Parkering

Forum Horsens har gode parkeringsforhold, med gratis parkering omkring hallerne.

 

Yderligere information

Der forefindes ikke nogen bank eller hæveautomater i Forum Horsens, og derfor er der ikke mulighed for at hæve penge. Nogle udstillere medbringer dankortterminaler og modtager MobilePay.

 

 

Forbruger – og Boligmessen har sin egen messeavis som udkommer den 8/11 i Horsens Posten samt 9/11 i Horsens Folkeblad. Messeavisen er ideel til planlægningen af dit messebesøg, her kan man se og læse omkring de forskellige udstillere på messen, se program for weekenden og meget mere.

 

 

Vi ses på Forbruger – og Boligmessen Horsens!

 

Find vej til Forbruger - og Boligmessen Horsens

Forum Horsens - Langmarksvej 53, 8700 Horsens