Forbruger – og Boligmessen

Siden 2015 har Jysk Fynske Medier P/S stået bag Forbruger – og Boligmessen i Horsens og Vejle. Messerne kendetegner sig ved en god atmosfære og tiltrækker mange besøgende hvert år. Vi har et stærkt lokalt kendskab i kraft af, at vi til hverdag udgiver Horsens Folkeblad og Vejle Amts Folkeblad.

Som arrangør er det Jysk Fynske Mediers vigtigste opgave at bidrage til, at din virksomhed er synlig over for forbrugerne. Forbruger – og Boligmessen sætter fokus på den moderne forbrugers behov inden for bolig og have, mad, forkælelse og familieliv.

Omgivelserne i Forum Horsens med moderne haller, mange gratis parkeringspladser og mulighed for forplejning, danner de rette rammer for en god og professionel messe. Vi sørger for en professionel afvikling af messen, så du som udstiller kan have fuld fokus på dine kunder.

Messe på lokale hænder

Optimal eksponering af din Virksomhed

Forbruger- og Boligmessen giver dig en oplagt mulighed for, at komme tættere på både nuværende og nye potentielle kunder. De besøgende har som oftest afsat god tid og glæder sig til, at få kvalificerede råd og inspiration – og dermed skaber messen de perfekte rammer for dit salgsarbejde.

 

Vi markedsfører messen massivt i Jysk Fynske Mediers egne medier, dagblade og ugeaviser, online medier samt outdoor reklamer i måneden op til messen. Derudover bliver der omdelt 50.000 stk. gæstekort som kan afhentes gratis i førende lokale dagligvareforretninger og tankstationer.

 

 

I synergi med messen, udgiver Forbruger – og Boligmessen sin egen messeavis som udkommer i Horsens Folkeblad samt Horsens Posten i ugen optil messes afvikling. Som udstiller kan man med fordel annoncere i messeavisen, da mange besøgende benytter messeavisen til planlægning af deres besøg af messen.

Få den bedste placering – ring nu!

Lyder Forbruger- og Boligmessen interessant for din virksomhed og dit produkt, så lad os sammen finde en god standplacering, så vi kan sikre din virksomhed den rette synlighed på messen.

 

Vi glæder os til at byde dig og din virksomhed velkommen på Forbruger – og Boligmessen Horsens!

 

Kontakt os her

 

Find vej til Forbruger - og Boligmessen Horsens

Forum Horsens - Langmarksvej 53, 8700 Horsens